Ares
Adminisztrátor
Kobol Ura[/b][/size]
Kobol 12 ur?nak egyike. A H?bor? Istene.!c!red
|
Post by Ares on Mar 17, 2007 13:04:34 GMT 1
Colonial 78 A Colonial 78-as Picon-Caprica járata fedélzetén 284 utassal és a 10 fõs személyzettel, lassan felemelkedett a platformról, miután megkapta a felszállási engedélyt a Piconi Légiirányítástól. A nyúlt alakú szállítóhajó oldalán megcsillant a nap vöröses fénye, amint lebukni készült a horizont alatt, majd bolygóelhagyási sebességre kapcsolva eltûnt az egyre sûrûsödõ fellegek felett, ahol a nyílt ûr hidege várta, hogy megkezdje pár napos FTL nélküli utazását a Caprica kolónia irányába.
|
|
|
Post by Tiger Bolck on Mar 17, 2007 13:40:47 GMT 1
Tiger továbbra is a kezébe temeti az arcát és megpróbálja vele felfogni a könnyeit. De nem sikerül azok csak folynak és folynak. Büntudatot érez ahogy lassan felfele kapaszkodik a szívében hogy aztán feltépje a mellén a bõrt és kitörjön. Úgy utálta magát. - Tehát örült vagyok ugye Cyner de akkor miért üldözött.- tette fel as kérdést Tiger. Cynert nem tudta utálni csak õ magát. Nem volt tébolyult érezte. Bár általában az õrültek nem érzik magukon. Bár nem tudta.- Akkor egyszerüen miért nem csukatsz börtönbe? Nem vagyok örült nem habzik a szám. Majd közelebb hajol Cyner-hez. - Hallotam a hangot. Mr Árnyék létezik és tönkretett. Ha kell vallomást teszek ellene.
|
|
Ares
Adminisztrátor
Kobol Ura[/b][/size]
|
Post by Ares on Mar 17, 2007 14:03:36 GMT 1
I. fejezet: A Phoenix lángba borul Colonial 78-as Picon Caprica járata A Cylon támadást megelõzõ órák
Cyner elhúzta a száját, majd sajnálkozó tekintettel Tiger felé fordult. - Mondtam, hogy ez a Mr. Árnyék nem létezik, az agyad szüleménye. Békélj meg vele, hogy ez így van. - mondta, majd tekintetét végighordozta a hajó utasterében - Látod õket? - mutatott körbe az utasok között - Nemsokára Te is ugyan olyan leszel mint õk. Normális ember, miután a kezeléssel végeztünk.
A kezelés, amely egy kisérleti gyógyszeres és mechanikus terápia elsõ próbája egy emberen. De ezt Cyner nem tartotta szükségesnek, hogy ezt közölje a páciensel.
|
|
|
Post by Tiger Bolck on Mar 17, 2007 14:09:32 GMT 1
I. fejezet: A Phoenix lángba borul Colonial 78-as Picon Caprica járata A Cylon támadást megelõzõ órák
Tiger kinéz az ablakon de csak a sötétséget és feketeséget látja néhol felvillan egy csillag. Óh igen ez a világ meg fogja õt ölni nem örült Árnyék igenis létezik. Nem akar olyan lenni mint a többi ember õ Tiger Block a hacker akar lenni. Soha nem fogja a társadalom befogadni. A kezelés után, milyen kezelés után egyáltalán. - Mesélj nekem a kezelésrõl- már nem zavarta hogy letegezi Cynert sõt kiélvezte a helyzetet.- Kérem meséljen. Mit kapok agymosást?
|
|
Ares
Adminisztrátor
Kobol Ura[/b][/size]
|
Post by Ares on Mar 17, 2007 14:26:39 GMT 1
Cyner egy pillanatra elgondolkodott Tiger kérdésén. Nem akarta közölni vele a teljes igazságot, de valamit kellett mondania, hiszen a teljes diagnózist még nem állították fel vele kapcsolatban, így nem tudhatta mikor kapja el a férfit egy esetleges dühroham, amely a skizoid személyiségekre jellemzõ volt.
- Ez egy jól kipróbált terápiás folyamat, nem agymosás. - hazudta szemrebbenés nélkül, mosolyogva. Mint pszichiáter ehhez már hozzászokott, és remekül tette. A páciens érdekében olykor a szemébe kell hazudnia, bár ez nem volt etikus, de sem akkor, sem most senki sem volt, aki õt ebben felülbírálja - Nyugodj meg Tiger, minden rendben lesz.
|
|
|
Post by Tiger Bolck on Mar 17, 2007 14:40:47 GMT 1
Tiger hirtelen ráüt egyet a saját lábára majd Cynere nézz de nagyon szúros tekintettel. - Ide figyeljen én nem akarok elmegyógyba kerülni nem akarok gyógyszereket sem kényszer zubbonyt. Már kishiján feláll de inkább visszaül túl gyengének találja magát. Igen lehetséges hogy örült. - Rendbe fogadjunk hogy hogy Lobotomiát fogok kapni. Jól mondom. Aztán mint valami Zombit úgy küldesz vissza a világba. Én az akarom hogy bíróság itéljen el. Mint egy embert. Mint egy normális lálegzõ embert. Elfojtott egy síró rohamot. Majd nagy nehezen megszólalt. - Ki mehetek a mosdóba?
|
|
Ares
Adminisztrátor
Kobol Ura[/b][/size]
|
Post by Ares on Mar 18, 2007 19:16:43 GMT 1
I. fejezet: A Phoenix lángba borul Colonial 78-as Picon-Caprica járata A Cylon támadást megelõzõ órák
A férfinak egy pillanatra összeszûkült a tekintete Tiger készülõ rohamán, majd megenyhült a tekintete és elmosolyodott. - Nem lesz semmi féle lobotomia. Már nagyon régen nem alkalmazunk ilyesfajta barbár módszereket az orvostudományban. - nyugtatta páciensét Cyner. Nagy levegõtt vett, miközben elnézett a fiatal férfi feje mellett a hajó ablakának irányába, és tekintete az egyre távolodó fényes kék bolygó, Picon felé révedt. - Hidd el Tiger, minden rendben lesz. Amint meggyógyultál, elhagyhatod az intézményt, és nem kell semmiféle bíróságtól tartanod.
~"Ha egyáltalán valaha elhagyod." - tette hozzá magában. Tudta nem gyõzte meg páciensét, de nem is ez volt a célja. Mindössze annyi, hogy megnyugtassa, amelyet el is ért. - Igen, kimehetsz, de te is tudod, hogy el kell kísérjelek. - bólintott Cyner, majd felállt, és miután Tiger elindult a mosdó irányába, követte.
|
|
|
Post by Tiger Bolck on Apr 29, 2007 6:56:42 GMT 1
I. fejezet: A Phoenix lángba borul Colonial 78-as Picon-Caprica járata A Cylon támadást megelõzõ órák
Tiger a lelkében mérhetetlen haragot érzett és magára hagyatotságot, kért egy pohár vízet az egyik légi utas isérötől majd miközben kivette a stewardes kezéből megszólalt. - Tudja mit Cyner.- mondta lazán. Már Cynerbe sem bizott.- Dugja fel magának a hülye terápiáját és a gyógyszereit. Majd felhajtotta a vízet hirtelen egy fekete arcot látt meg a tükrébe. " Helo Tiger" mondja a fekete arc az ő hangján " Mr. Árnyék vagyok, és te egy örűlt vagy" Tiger felkapta poharat és elhajította. - Takarodj innen!- ordította a fiú.- Megöltem az árnyékot.
|
|